Je winkelmandje is leeg
Snelzoeken
 
Gebruik sleutelwoorden om het artikel te zoeken.
Geavanceerd zoeken
Categorieën

Informatie over de verzending

Levertijd

Benieuwd wanneer de bestelling geleverd zal worden? Bekijk hieronder het tabel met de verwachte leverdata.

Besteldag Voor 16:00 besteld Na 16:00 besteld
Maandag Dinsdag Woensdag
Dinsdag Woensdag Donderdag
Woensdag Donderdag Vrijdag
Donderdag Vrijdag Zaterdag
Vrijdag Zaterdag Dinsdag
Zaterdag Dinsdag Dinsdag
Zondag Dinsdag Dinsdag

Voorbeeld: Plaats je de bestelling op maandag na 16:00, dan zal de bestelling op woensdag geleverd worden.

Omdat Smartphone Batterijen afhankelijk is van PostNL postbezorging, kunnen wij geen garantie geven dat bestellingen op de aangegeven leverdatum bezorgd zullen worden. Houdt tevens rekening met langere levertijden tijdens en rondom nationale feestdagen.

Verzendkosten

Voor iedere bestelling tot € 20,00 die je bij ons plaatst, brengen wij € 2,95 verzendkosten in rekening. Bij besteding van € 20,00 of meer zijn de verzendkosten gratis. Het gewicht en het aantal producten dat je bij ons bestelt maakt dan niet uit. Dit geldt ook voor onze Belgische klanten.

Bezorgmethode

Alle bestellingen met een gewicht tot 250 gram (circa 5 batterijen) verzenden wij middels PostNL briefpost. Is de bestelling tussen de 250 gram en 2 kilo, dan kan de bestelling worden verstuurd als PostNL brievenbuspakje met Track & Trace. Thuisblijven om de bestelling in ontvangst te nemen of de bestelling op werk laten afleveren is dan ook niet nodig.

Bestellingen zwaarder dan 2 kilo of die niet door de brievenbus passen, worden per PostNL pakketpost bij PostNL aangeboden.