Je winkelmandje is leeg
Snelzoeken
 
Gebruik sleutelwoorden om het artikel te zoeken.
Geavanceerd zoeken
Categorieën

Privacy verklaring

Smartphone Batterijen respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met je toestemming. Indien justitiële diensten of andere officiële instanties op juridische gronden inzage eisen in persoonlijke gegevens kan Smartphone Batterijen hiertoe overgaan.

Dit privacyreglement is van toepassing op alle activiteiten van Smartphone Batterijen. Door gebruik te maken van de diensten die Smartphone Batterijen je aanbiedt gaat je akkoord met de voorwaarden zoals die in dit reglement zijn opgenomen.

Smartphone Batterijen gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

  • Als je een bestelling plaatst, hebben we je naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om je bestelling uit te voeren en je van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
  • Om het winkelen bij Smartphone Batterijen zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met je toestemming je persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot je bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren en je titels aanbevelen die je mogelijk interessant vindt.
  • Met je toestemming gebruiken wij je gegevens om je te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als je hier niet langer prijs op stelt, kunt je ons dat laten weten door ons een e-mail te sturen of je voorkeur aan te passen bij mijn account.
  • Als je bij Smartphone Batterijen een account aanmaakt bewaren wij je gegevens. In je Smartphone Batterijen account slaan we informatie op zoals je naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, zodat je deze niet bij iedere bestelling opnieuw hoeft in te vullen.
  • Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.
  • Wij bewaren je persoonsgegevens met zorg en houden ons aan de wettelijk gestelde bewaartermijnen. Smartphone Batterijen zal je persoonsgegevens niet langer bewaren dan noodzakelijk is voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt dan wel op grond van de wet vereist is.
  • Wanneer wij je gegevens verwerken dan heb je als betrokkene bepaalde rechten. Je hebt onder andere het recht op informatie over de verwerkingen, recht op inzage in je persoonsgegevens, recht op correctie van je persoonsgegevens indien deze niet kloppen, het recht op verwijdering van je persoonsgegevens en het recht om vergeten te worden. Daarnaast heb je het recht ons te verzoeken je persoonsgegevens aan een derde over te dragen. Als betrokkene kun je tevens bezwaar maken tegen de verwerking van (een deel van) je persoonsgegevens.
  • Mocht je een klacht hebben over de verwerking van jouw persoonsgegevens, dan kun je contact met ons opnemen. Naast het recht om bij ons een klacht in te dienen kun je ook klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens kan door een tip door te geven via https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact- met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons.

Smartphone Batterijen verkoopt je gegevens niet
Smartphone Batterijen zal je persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van je bestelling, waaronder de postbezorgers en payment service providers. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van je gegevens te respecteren.

Je persoonlijke gegevens zijn veilig bij Smartphone Batterijen
Wij waarderen het vertrouwen dat je in ons stelt en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met je gegevens omgaan.

Indien je nog vragen mocht hebben over de Privacy Policy van Smartphone Batterijen, dan kunt je ons een e-mail sturen. Wij helpen je verder als je informatie nodig hebt over de gegevens of als je deze wilt wijzigen. In geval wijziging van onze Privacy Policy nodig mocht zijn, dan vind je op deze pagina altijd de meest recente informatie.

Cookies

Cookies zijn kleine stukjes data die door je browser worden opgeslagen op je computer. Smartphone-Batterijen.nl gebruikt cookies om je te herkennen bij een volgend bezoek. Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en mogelijk aan te passen aan de wensen van onze bezoekers. Onze cookies geven informatie met betrekking tot persoonsidentificatie. Je kunt je browser zo instellen dat je tijdens het winkelen bij Smartphone-Batterijen.nl geen cookies ontvangt.